З архіву ПУ. "Если зашел к тебе танк с флагом, в эту страну ты не должен ехать петь": Кікабідзе про концерти в РФ

Політики та звичайний народ - не одне й те саме, але...

Вахтанг Кікабідзе. Фото: Аргумент.

Радянський і грузинський співак Вахтанг Кікабідзе з 2008 року не їздить до Росії з концертами через військово-політичну ситуацію між Росією і Грузією. Під час інтерв'ю з українським журналістом Дмитром Гордоном на його YouTube-каналі артист висловився про Росію і заявив, що співати в країні, яка в твій будинок запустила танк, він не збирається, передають Патріоти України.

"Политика и народ – разные вещи. У меня лежит много писем с приглашениями из разных городов, люди говорят: "Это же Путин, это не мы". Все время приглашают. Но, нельзя петь тем людям, которые тебя хотят побить, имею в виду – политикам. Если зашел к тебе танк с каким-то флагом, то в эту страну ты не должен ехать петь и развлекаться. Думаю, что история все расставит на свои места", – заявив Вахтанг.

Додамо, що автор легендарного хіта "Мої роки - моє багатство" підтримує Україну у військовому конфлікті з Росією. У 2015 році співак дав сольний концерт в Києві і присвятив свій виступ Небесній сотні. У липні 2019 року Кікабідзе провів два концерти на Донбасі (Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Рубіжне).

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...

Закликав до захоплення України: СБУ оголосила підозру відомому пропутінському музиканту

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:52

Служба безпеки України повідомила про підозру прокремлівському музиканту, який агітував за Путіна на окупованому Донбасі. Йдеться про музиканта Олексія "Джанго" Піддубного, який публічно виправдовує російську збройну агресію проти України. Йому загрожу...