З архіву ПУ. Фанати вражені: Галкін випадково показав 71-річну Пугачову без макіяжу і в халаті

Російський шоумен Максим Галкін у грудні 2020-го випадково показав свою знамениту дружину, 71-річну Аллу Пугачову без макіяжу в домашньому халаті, передають Патріоти України.

Так, артист фотографував їхніх із примадонною дітей – Гаррі та Лізу перед тим, як вони підуть до школи. Пугачова потрапила в кадр, виглядаючи з-за кутка в "домашньому" образі. Знімок опубліковано в Instagram.

Незважаючи на те, що головними героями фотографії були близнюки, більшість фоловерів Галкіна звернули увагу саме на Пугачову.

Декого з коментаторів розсмішила раптова поява примадонни. Також вони похвалили зовнішність зірки, яка позувала без зачіски, косметики і яскравих вбрань.

  • "Фото з серії "Знайди Аллу";
  • "Не втрималася, проводжає дітей до школи і радіє, що можна ще лягти поспати".
  • "Алла прекрасна! Так мило вітає всіх з-за кутка".

Відзначимо, 2020 року шоумен Максим Галкін і співачка Алла Пугачова віддали дітей до першого класу. 7-річні Ліза і Гаррі вступили на навчання в елітну приватну школу – Першу Московську гімназію на Рубльово-Успенському шосе. Галкін на особистій сторінці в соціальній мережі часто показує знімки і відео з близнюками, де вони хваляться шкільними успіхами і демонструють свої навички.

На Полтавщині суд виніс вирок чоловіку, який задушив дружину на очах у маленького сина

четвер, 18 квітень 2024, 13:55

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області виніс вирок 37-річному жителю села Малі Феськи Золочівської громади, який задушив дружину на очах у п'ятирічного сина та замаскував вбивство під зґвалтування. Чоловіка визнали винним, він відбуватиме пок...

Намагалися допомогти його дружині: У Києві чоловік кидався ножами в рятувальників (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 13:30

У Солом'янському районі Києва 17 квітня сталася надзвичайна подія. Жінка випала з вікна третього поверху багатоповерхівки і опинилася на карнизі першого поверху. Однак її співмешканець не поспішав допомагати і намагався завадити рятувальникам. Про це п...