З архіву ПУ. Фантастика для України! У Китаї за два дні побудували лікарню для заражених коронавірусом (відео)

У Китаї 28 січня 2020 року відкрили лікарню для лікування заражених коронавірусом 2019 nCoV, передають Патріоти України.

Корпуси, які побудували за 48 годин, запустили в терміновому порядку. Вони повинні вмістити 1000 пацієнтів. Для будівництва у місті Ухань виділили ділянку землі розміром більше 25 тисяч квадратних метрів.

Влада міста заявила, що проект був завершений протягом 48 годин завдяки спільним зусиллям співробітників будівельних фірм, комунальних підприємств та представників воєнізованої поліції.

Тим часом кількість заражених новим коронавірусом 2019 nCoV станом на ранок 29 січня різко зросла до 6062, загинули вже 134 людини. За даними Національної комісії охорони здоров’я Китаю, більше 9,2 тис. осіб у Китаї мають симптоми зараження, проте їх діагноз поки не підтверджений. У карантині знаходяться ще майже 60 тис. місцевих жителів.

Новий закон про мобілізацію: У Міноборони розповіли, що чекає на "обмежено придатних"

вівторок, 21 травень 2024, 0:30

Речник Міністерства оборони України, старший лейтенант Дмитро Лазуткін пояснив, що чекає на "обмежено придатних" після 18 травня - коли новий закон про мобілізацію вступив в силу. Про це він розповів в інформаційному дайджесті МОУ на Youtube-каналі. ...

Не всі та не у кожного: У кого й чому можуть забрати авто на потреби ЗСУ

вівторок, 21 травень 2024, 0:22

Згідно зі змінами, які запроваджуються новим законом про мобілізацію, тепер в Україні можуть безоплатно вилучати автомобілі в українців на потреби Збройних сил із матеріальним відшкодуванням після демобілізації. Однак забиратимуть авто не в усіх і за п...