З архіву ПУ. Гальмувати навіть і не думав: У центрі Києва відому телеведучу на шаленій швидкості протаранив п'яний водій Porsche Cayenne (відео)

У Києві сталася ДТП, в якій постраждала журналістка "5 каналу" Вероніка Ухалкова, повідомляють Патріоти України 6 червня 2020 року з посиланням на "5 канал". ДТП сталася за участю п'яного водія автомобіля Porsche Cayenne на вулиці Івана Павла Другого.

Як розповіли свідки, Вероніка за кермом свого автомобіля їхала по вулиці Івана Павла Другого. У цей момент з сусідньої вулиці вилетів Porsche Cayenne на великій швидкості, вдарив авто, за кермом якого перебувала Вероніка. Постраждало також ще одне авто, що проїжджало повз.

"Була тягнучка легка, і він вилетів, вдарив Mitsubishi. Він не гальмував. Далі Mitsubishi відкинуло на нашу машину. А він поїхав, не думав зупинятися. Почав пропонувати без поліції вирішити", - сказав потерпілий Сергій.

Брат журналістки Вероніки Ухалкової повідомив, що вона в лікарні в стані середньої тяжкості.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...