З архіву ПУ. "Генії рукож*пості": Улюблена команда Путіна розбила Кубок Росії по футболу прямо на церемонії вручення

Гравці Зеніту з Санкт-Петербурга, за який виступає українець Ярослав Ракицький, розбили виграний Кубок Росії. У фінальному матчі турніру команда екс-гравця донецького Шахтаря обіграла Хімки з рахунком 1:0, зазначають Патріоти України ц шипні 2019 року.

Після вручення трофею гравці Зеніта за традицією почали відзначати перемогу прямо на полі. Однак в один з моментів капітан команди Браніслав Іванович не втримав кубок у руках і упустив його, після чого той розбився.

У коментарі до ролика з моментом пошкодження трофея було написано: «Відео того, як Зеніт сьогодні розбив Кубок Росії... Генії!»

"Є дві категорії прав": Нардеп пояснив, чи варто українцям боятися конфіскацій під час воєнного стану

середа, 1 травень 2024, 14:57

В умовах воєнного стану деякі права, які мають громадяни України, можуть бути обмежені, якщо в цьому виникне необхідність. Зокрема, йдеться про право на власність, передають Патріоти України. Україна подала до Ради Європи заяву про частковий відступ ві...

Усі на ВЛК: В Україні вже цього тижня змінюються правила для "обмежено придатних"

середа, 1 травень 2024, 14:50

Вже цього тижня, 4 травня 2024 року, набирає чинності закон про забезпечення прав військових на соціальний захист. Серед іншого він передбачає скасування статусу "обмежено придатних" до служби та зобов'язує пройти повторну медкомісію, передають Патріот...