З архіву ПУ. "Гнати в шию пропаг****нів!": Людей Кремля не пустили в Україну, не врятувало і "запрошення від Зеленського" (відео)

Журналістів із Росії, які вирішили приїхати в Україну на "запрошення" президента Володимира Зеленського, не пропустили в країну. Про це у грудні 2019 року повідомив один із кореспондентів телеканалу "НТВ" Сергій Савін у своєму відеозверненні, передають Патріоти України

"Ми прилетіли у "Бориспіль" вранці, о пів на десяту за московським часом. Далі – штатна процедура проходження контролю. Одразу заявили, хто ми, що ми, які цілі, на скільки приїхали в Україну, що збираємося робити", – сказав він.

За його словами, метою візиту стало бажання дізнатися більше про резонансні події в Україні, зокрема, щодо розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета. А також майбутня активізація газових переговорів, обіцяний обмін полонених до кінця року й можливе припинення вогню на лінії зіткнення. Водночас підкреслив, що під час перевірки документів все відбувалося чемно і дипломатично.

"Потім запросили до відповідальної особи, було вручено рішення: відмова в перетині державного кордону, на в'їзд в Україну. Офіційна причина – я не зміг підтвердити мету свого запланованого перебування тут", – підсумував Савін.

Відомо, що до кінця дня 13 грудня його та колег мають відправити назад до Росії. Зазначимо, що на дії українських прикордонників, які не пропустили в Україну кремлівських пропагандистів, позитивно відреагував український журналіст Айдер Муджабаев. "Гнати в шию! Тільки так! Відмінно!" – написав він на своїй сторінці у Facebook.

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...