З архіву ПУ. "Голос країни 2020": Хто такий Роман Сасанчин і чому його перемога - унікальна (відео)

Переможець 10 сезону Голосу країни Роман Сасанчин вже вигравав раніше у команді Тіни Кароль.

Роман Сасанчин

Голос країни 2020 в 10 сезоні завершився перемогою Романа Сасанчина - унікального співака, який вже перемагав на "Голосі". У суперфіналі шоу у неділю, 26 квітня, 18-річний учасник команди Тіни Кароль обійшов своїх доросліших суперників, і став ювілейним переможцем Голосу країни, передають Патріоти України.

Попри свій юний вік, Рома вже має за плечима чималий стаж співака і конкурсанта. Так, перемога хлопця з Тернопільщини в "Голосі" унікальна тим, що він у 2015-му виграв "Голос. Діти". П'ять років тому 13-річний хлопець також був у команді Тіни Кароль.

Рома народився 1 квітня 2002 року у селі Садки Заліщицького району Тернопільської області в простій родині. Він співає з п'яти років, а у 2012-му брав участь у "сліпих прослуховуваннях" першого сезону "Голос. Діти", але жоден з тренерів до нього не повернувся. Однак три роки потому на нього чекав успіх.

У недільному ефірі Роману Сасанчину вдалося перемогти в першому турі з майже народною піснею "Мамина черешня" (автор Микола Луків). Хлопець обійшов Ганну Трубецьку, Даніеля Салема, Дарину Полоротову і Ольгу Мельник. Рома присвятив пісню всім мамам світу, Тіни Кароль і медикам, які стоять на передовій в нелегкій боротьбі України з коронавірусом.

Відзначимо, що спочатку Роман був учасником команди Дана Балана, про що тренер пошкодував в суперфіналі.

У другий етап пройшли також Сергій Асафатов, Індіра Едильбаєва, Єрлан Баїбазаров. Учасники заспівали пісні, з якими вони прийшли на проект Голос країни 2020. Рома виконав пісню Алессандра Сафіни Luna tu, з якою прийшов на доросле шоу.

"Переживаю за Романа, як за власного сина. Ти прийшов ще раз, тому що тобі нікуди подітися! Ти і є голос! Ромчик, ти не проста людина, ти знову у фіналі. Повторю, Україна - це ти. Цю пісню я написала, надихнувшись твоїми очима", - прокоментувала Тіна Кароль.

А ось таким Рома прийшов на "Голос. Діти" у 2015 році з "Піснею про рушник".

З піснею "Дивлюсь я на небо" підопічний Тіни Кароль Роман Сасанчин переміг в "Голосі. Діти" п'ять років тому.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...