З архіву ПУ. Головний "коп" Вінниччини показав у мережі шокуючу знахідку в колесі авто (фото)

У середу, 2 жовтня, у Вінниці поліція виявила в одній з машин встановлену гранату.

Про це у Facebook повідомив глава обласного главку поліції Редван Усеінов, передають Патріоти України 3 жовтня 2019 року.

«Як би прекрасно не жилося в нашому місті, але "злочинці" не сплять!!! Дуже добре, що все обійшлося і без пригод! Дякую за службу!!!», - написав головний поліцейський області і опублікував фото.На знімку видно, що граната прикріплена до диска колеса позашляховика. По всій видимості, машину довелося піднімати, щоб витягнути небезпечну знахідку.

Кому належить автомобіль і хто заклав гранату, поки невідомо.

Жителі обласного центру пишуть, що все відбулося на вулиці Шевченка. Коли машина заїхала на вулканізацію і побачили гранату. Інший коментатор уточнює, що автомобіль стояв на Шевченка/Амосова.

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...