З архіву ПУ. Горіло недовго - впало в річку: Українців повеселило незвичайне оголошення про продаж авто

На відомому сайті з продажу старих автомобілів з'явилося дивне оголошення про продаж. Його текст не тільки суперечить фотографіям і результатам перевірки автомобіля, але і швидше відлякає потенційного покупця. Відповідне оголошення було розміщено на сайті продажів б/в автомобілів auto.ria, передають Патріоти України.

У той же час автомобіль на фото виглядає прекрасно, сфотографовані всі сторінки сервісної книжки, на якій відзначені всі ТО. Чому продавець надав таку інформацію, невідомо. Текст оголошення вже видалили з пошуку, його опублікував сайт Аuto24.

"Замовляли в Америці як трохи биту (в крило), але прийшла половина авто, дозамовили другу половину з Кореї. Зібрали дуже добре, як нову! Трошки пошкодили в Україні, так, косметика, несуттєво ... Після зіткнення з опорою моста, спалахнула, але горіла недовго, тому що впала в річку. Жодна подушка безпеки не спрацювала, тому що їх немає ще з Америки, але тонула довго, плавуча, все ж корейській досвід ", - йдеться в оголошенні.

Далі він продовжує в такому ж дусі. "Пробіг, як годиться, змотав, десь половину, або трохи більше. Фарбована в повному обсязі (кришка бензобака в рідній фарбі), три рази, тому що перші два невдало, фарба злазила, художниця гаражна, холодно ... Геометрія кузова геть відсутня, розвалу/сходження немає ще з Америки, дуже тягне вліво, аж дружина нервує ... Двигун троїть, іноді двоїть, але димить не сильно, десь з-під головки блоку, можливо, потребує капітального ремонту. Коробка передач глючить, зовсім немає задньої передачі, іноді першої, буває другої, коли як ... Гума латана-перелатана, зимової немає і не було", - додає автор.

В кінці оголошення він заявляє, що чекає дзвінків "від бажаючих поговорити, особливо перекупників і спекулянтів". "Торг недоречний, дорога як пам'ять. Треба скоріше брати, кому подобається, поки знову не впала в річку, тому що подорожчає", - пише продавець. Не виключено, що це був жарт чи розіграш з незрозумілою метою.

Чи бути депортації? Як вплине рішення з припиненням видачі паспортів на біженців у Німеччині - влада дала категоричну відповідь

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:05

У Німеччині відреагували на рішення про припинення видачі паспортів українським чоловікам призовного віку за кордоном та призупинення надання їм консульських послуг. Там зазначили, що у ФРН українці чоловічої статі мають однаковий з жінками статус захи...

"Сірий" паспорт: Стало відомо, як українці за кордоном намагаються обійти обмеження щодо консульських послуг

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:57

У деяких країнах Європи українці можуть отримати так званий паспорт іноземця, який дозволяє тимчасово не оформлювати українські документи, що посвідчують особу, передають Патріоти України. Намагаючись повернути на Батьківщину ухилянтів, влада обмежила ...