З архіву ПУ. Гуманоїди, але не гомо сапієнс: У єгипетській піраміді знайшли мумії невідомих істот (фото)

Більшість мумій знаходилися в поганому стані, так як були піддані тільки первинним етапам бальзамування.

Піраміда Хеопса. Фото: Рейтерс.

У єгипетській піраміді знайшли мумії невідомих істот - вчені поки що ламають голову, яким чином і звідки взялися ці мумії. Причому вони були не в основних залах піраміди Хеопса, а глибоко всередині, в одній зі склепінних стін, передають Патріоти України 6 вересня 2019 року із посиланням на зарубіжні ЗМІ.

Поглиблення в стіні випадково привернуло увагу групи польських вчених під керівництвом Анджея Сапковського. Вчені встановили, що виявлені останки не мали ніякої приналежності до людей і досягали 40 сантиметрів в довжину. Однак фрагменти віддалено нагадують людські. Можливо це були якісь виродки, яких цілеспрямовано умертвили і поклали в піраміду.

Також було зазначено, що більшість мумій знаходилися в поганому стані, так як були піддані тільки первинним етапам бальзамування, після чого опущені в яму і засипані піском. Відповідно їх цінність була ймовірно невелика. Однак це перша за всю історію розкопок в долині Фараонів знахідка подібних дивних істот.

Сапковський вважає, що ці істоти, можливо гермафродити, були потрібні для таємного ритуалу захисту при похованні фараона. Вони, на думку дослідника, повинні відлякувати злих богів і ймовірних розкрадачів гробниці.

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...