З архіву ПУ. Гвалтували держаком від лопати і виривали нігті: У Харкові до напівсмерті побили хлопця, погрожуючи відпиляти ноги (фото)

У Харківській області у травні 2020 року викрали 17-річного хлопця, якого жорстоко побили і згвалтували, передають Патріоти України. Хлопця В'ячеслава Тунгускова забрали з селища Рогань, так розповіла його мати. Підлітка гвалтували держаком, виривали нігті і били арматурою.

Всього побитого і в крові хлопця знайшли вночі 6 травня на зупинці в Харкові. Його у важкому стані госпіталізували до лікарні. У підлітка чотири переломи ребер, внутрішня кровотеча, зламаний ніс і множинні гематоми. З ним працюють нейрохірурги, щелепно-лицьові хірурги, травматологи і хірурги. За словами лікарів, реабілітація буде дуже довгою.

"Мій син В'ячеслав зустрічався з дівчинкою Анжелою пару місяців цієї осені. Вони розлучилися, але залишилися дружити. Їй 18, вона закінчила школу в тому році. 4 травня вони гуляли, і між Славою і Анжелою сталася сварка. Є свідки їх сварки. Він її "послав". Подруга цієї дівчинки вдарила Славу сильно в пах, і він у відповідь вдарив її по попі. Подруга поскаржилася своєму татові, але не розповіла що вдарила першою. Сина за удар по попі я не виправдовую, не подумайте. А Анжела поскаржилася своєму хлопцеві Дмитру Б., якого знає вся Рогань. З 5 березня моєму синові почали дзвонити з погрозами від тата і хлопця. З 4 години вечора він перестав виходити на зв'язок", - розповіла мати постраждалого.

Слава встиг розповісти мамі, що стався конфлікт і що йому погрожують. Після пропажі хлопця мати відразу ж почала обдзвонювати всіх його друзів, щоб дізнатися, де син.

"На початку першої години подзвонив перехожий, який йшов повз зупинки і побачив мого сина. Він сказав, що "ваша дитина лежить майже без свідомості". Ми відразу поїхали туди, викликали швидку і поліцію. Швидка відразу забрала Славу в інститут невідкладної хірургії, а поліція прийняла заяву", - запевняє харків'янка.

Але незабаром мамі потерпілого подзвонили з поліції і сказали, що заяву не приймуть, посилаючись на не той район. В іншому відділі сказали те ж саме. Жінці довелося звертатися до журналістів, щоб справі дали хід.

"Слава розповів, що кілька годин його били, ґвалтували держаком від лопати, били арматурою, зв'язували руки, ноги, голову скотчем, зав'язували рот, заливали горілку насильно, кров змивали теж горілкою. Йому відразу розбили об голову телефон, щоб він не зміг подзвонити. На спині йому намагалися вирізати лезом слово "п*%дар", але змогли тільки букву "п". Погрожували, що він зараз стане "кормом для риб", вони намагалися зривати йому нігті на руках, говорили, що болгаркою відпиляють йому ноги, знімали все це на відео, і дівчина, яка вдарила його в пах, була там і знімала все це на відео. При цьому я дзвонила в цей момент, і вона мені нічого не говорила", - розповіла жінка.

Підліток сказав, що його відпустили з умовою, що він нікому нічого не розповість, інакше погрожували вбити його. "Мені сказали, що чоловік переховується в однієї з дівчат. Другий чоловік навіть не приховується, сусіди сказали, що до мене хтось приїжджав щоб "повирішувати", - запевняє жінка.

У поліції після розголошення подробиць події порушили кримінальну справу. "Поліцейські встановили, що тілесні ушкодження хлопцеві завдали в ході сварки двоє місцевих жителів 32 та 38 років, з якими він розпивав алкогольні напої. Зараз поліцією вживаються заходи щодо затримання зловмисників", - відзначили в прес-службі ГУНПУ в Харківській області.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікації за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 5 до 8 років позбавлення волі.

Згодом у мережі з'явилися фотографії одного з підозрюваних у справі про побиття 17-річного В'ячеслава Тунгускова в Харкові. Відзначають, що раніше хлопець вже був судимий. Він зустрічається з Анжелою, яка раніше була дівчиною Слави. Раніше у колишньої пари виник конфлікт. Ймовірно нинішній молодий чоловік так помстився 17-річному кривднику.

У конфлікті також брала участь подруга Анжели, яка заступилася за неї перед Славою і вдарила хлопця. Він завдав удар у відповідь і вона поскаржилася своєму татові. Він ймовірно другий підозрюваний у справі.

Нагадаємо, в Харківській області викрали 17-річного В'ячеслава Тунгускова. Його гвалтували держаком від лопати, виривали нігті і били арматурою. Всього побитого підлітка знайшли на зупинці в Харкові і у важкому стані госпіталізували.

В знущання над хлопцем підозрюють місцевих жителів 32 та 38 років. Також під час події з ними знаходилася дівчина, яка знімала все на відео. Вона знайома В'ячеслава і подруга Анжели, з якою у нього стався конфлікт.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...