З архіву ПУ. "Я - не стрелок, я - домик": У мережі відреагували на фото нової уніформи українських снайперів

Костюм був представлений головнокомандувачу ЗСУ Віктору Муженко під час візиту до 169-ого навчального центру "Десна".

Українські снайпери. Фото: соцмережі.

В українській армії представили новий маскувальний костюм для снайперів. Про це повідомляється на Facebook сторінці Головного управління розвитку і супроводу матеріального забезпечення Збройних Сил України, передають Патріоти України.

Костюм був представлений головнокомандувачу ЗСУ Віктору Муженко під час візиту до 169-ого навчального центру "Десна". "Маскувальний костюм снайпера (індивідуальний маскувальний комплект) розроблений після вивчення та аналізу існуючих аналогів, зважаючи на побажання самих снайперів різних частин і родів військ", - йдеться в повідомленні.

У коментарях, втім, думки з приводу нового костюма розділилися. Деякі зазначають відсутність камуфляжу на частинах костюма. Інші, втім, стверджують, що даний зразок - тільки основа, на яку в подальшому повинні кріпитися маскувальні матеріали.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...