З архіву ПУ. "Я - справжня українка!": Заборонена СБУ Наташа Корольова розповіла про підтримку Майдану (відео)

Співачка заявила, що хоче приїхати в Україну, і якщо не з концертом, то хоча б сходити на цвинтар на могили своїх покійних родичів.

Наташа Корольова. Фото: Слово і Діло.

Російська співачка українського походження Наташа Корольова, якій СБУ заборонила в'їзд в країну, у червні 2020 року висловилася про Україну і Революцію Гідності. Так, на думку Корольовою, вона є "справжньою українкою", і вважає, що їй заборонили в'їзд в Україну через заздрість. Про це йшла мова в інтерв'ю Славі Дьоміну для YouTube-проекту "Слава +", передають Патріоти України.

"У свідоцтві про народження у мене написано, що я народилася в місті Києві. У мене навіть є медаль, що "дитина народжена в Києві". Але за своїм духом, корінням і темпераментом – цього не прибрати – я така прямо "украінка- україночка"! Це приходить з молоком матері", – висловилася Корольова.

Також артистка розповіла, що думає про заборону на в'їзд в Україну. На її думку, рішення було прийнято незаконно, а факти, згідно з якими вона несе небезпеку для державної цілісності країни – сфабриковані. "Зараз адвокати займаються моїми справами в Україні. Що стосується заборони на в'їзд в країну – вона виникла через якусь заздрість. Ті звинувачення, які мені приписували, це все недостовірно, все сфабриковано. Кому я де дорогу перейшла? Чому музика повинна бути пов'язана з політикою? Всі звинувачення – неправда", – обурилася співачка.

Більш того, вона розповіла, що в 2013 році підтримувала події на Майдані в Києві і надавала допомогу тим, хто постійно перебував там, разом зі своїми братами. Але, в той же час, коли протести стали більш масштабними, вона припинила висловлюватися про свою позицію.

"Я підтримувала Євромайдан, у мене там брати носили борщі і були на Майдані. Це той перший Майдан, коли побили дітей. Я в своїй квартирі в Києві дозволяла ночувати хлопцям, які були на Майдані. Але потім ця історія переросла в іншу. Я побачила в інформаційному полі багато п**дежу. Я тепер "в будиночку" і не хочу про це говорити", – підкреслила Корольова.

Співачка також зазначила, що хоче приїхати в Україну, і якщо не з концертом, то хоча б сходити на цвинтар на могили своїх покійних родичів. "У мене мав би бути концерт в Києві, всі квитки були продані, ми хотіли навіть оголошувати другий – але хтось дуже позаздрив. Хоча я гармонійно вплітаю туди все українське, я в цьому досягла успіху. І ось, якщо я доїду з концертами в Україні, а я про це навіть не мрію... Та хоч би так вже приїхати на батьківщину, хоч на кладовище сходити...", – підсумувала Наталія.

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...