З архіву ПУ. "Я не виноват, меня дух блуда мучает": У Харкові батьки маленької дівчинки зловили збоченця (відео)

Впійманому чоловікові 43 роки, раніше він не мав проблем з законом.

У Харкові сімейна пара за руку зловила збоченця, який приставав до їхньої дочки. Інцидент стався 22 вересня посеред білого дня, недалеко від будинку по вул. Дизельної, 16. Батьки 6-річної дівчинки зайшли в магазин, поки їхня дочка залишалася на вулиці. В цей час до малої підійшов незнайомий чоловік, нахилився і поцілував її в губи. Мати і батько дівчинки схопили людини і викликали поліцію. Про це повідомляє новинний портал "Місто Х", передають Патріоти України. 24 вересня 2019 року.

Поки чекали правоохоронців, зробили відеозапис на телефон. На кадрах явно неадекватний громадянин намагається пояснити свої дії. "Я виноват, я в состоянии прелести, пожалуйста, не надо полиции. Этого больше никогда не повторится. Я не приставал, мне батюшка сказал, что у меня проблемы – дух прелести на мне. Меня дух блуда с утра мучает", – розповідає чоловік на відео.

Як з'ясували поліцейські, впійманому чоловікові 43 роки, раніше він не мав проблем з законом. Свій вчинок щодо дівчинки чітко пояснити не зміг. Тим часом, відеозапис з "допитом" чоловіки розлетівся по інтернету. Харків'яни налякані, адже недалеко від тієї адреси, де трапився інцидент, знаходиться школа і щодня в тих місцях проходять сотні дітей.

"Этого типа в мастерке, похожей на клубную "Металлиста", ищут уже около 3 лет. На Шишковке в каждом подъезде висели объявления о педофиле", – прокоментував відео Олег Володимирович. Відомості про подію зареєстровані в Слобідському відділі поліції. Зараз проводиться перевірка.

Мобілізувати хочуть всіх? На блокпостах у Львівський області працюватимуть представники ТЦК

субота, 27 квітень 2024, 9:50

У Львівський області від 25 квітня змінили склад персоналу блокпостів. Про це інформує Tvoemisto.tv з посиланням на слова керівника апарату Львівської ОВА Тараса Греня, передають Патріоти України. У повідомленні вказується, що відтепер на них окрім пра...

13-річна донька найстаршої породіллі України переїхала до нової родини: Спливли нові подробиці скандалу

субота, 27 квітень 2024, 9:30

У житті 13-річної чернігівчанки Анни Підвербної, історія якої рік тому сколихнула всю Україну, стався новий, не менш крутий поворот, передають Патріоти України. Як відомо, торік наприкінці квітня дівчинка написала в соцмережах допис, в якому просила за...