З архіву ПУ. "Я родился в Киеве, но чувствую себя русским": Український волейболіст отримав громадянство РФ

Дмитро Пашицький мріє грати за збірну Росії.

Волейболіст пітерського "Зеніта" Дмитро Пашицький отримав паспорт громадянина Росії. Про це повідомляють Патріоти України 15 серпня 2020 року із посиланням на прес-службу "Зеніта".

32-річний блокувальний народився в Києві і раніше мав спортивне громадянство Естонії. У "Зеніт" він перейшов з кемеровського "Кузбаса".

"Я народився в Києві, але не раз казав в інтерв'ю раніше, що відчуваю себе росіянином, – сказав Пашицький. – У мене багато родичів в Росії за маминою лінією. Чи готовий я виступати за збірну Росії? Це було б справжньою казкою. Якщо раптом отримаю виклик – приїду в розташування національної команди за першим покликом".

Дуже хотів до армії?: На Тернопільщині чоловік із відстрочкою від мобілізації розбив двері ТЦК

неділя, 8 вересень 2024, 14:28

Чоловік, що має відстрочку від мобілізації, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, розбив склопакет дверей Тернопільського обласного ТЦК та СП, намагаючись у такий спосіб приєднатися до Збройних сил України. Про це повідомив Тернопільський обласни...

З нагоди 40-річчя шлюбу: Порошенко привітав дружину та показав фото з весілля

неділя, 8 вересень 2024, 13:28

П'ятий президент України Петро Порошенко у неділю, 8 вересня, привітав свою дружину Марину Порошенко з 40-ю річницею шлюбу і показав фото з їхнього весілля. Про це експрезидент написав на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України. "Ми з Ма...