З архіву ПУ. "Я в Каліфорнії живу": Український чемпіон шокував заявою щодо конфлікту на Донбасі

Олександр Гвоздик заявив, нібито він "нічого не знає" про війну між Україною та Росією.

Олександр Гвоздик. Фото: ВВС.

Український чемпіон світу з боксу за версією WBC у напівважкій вазі Олександр Гвоздик перед боєм проти росіянина Артура Бетербієва поділився думкою про конфлікт на Донбасі. Слова Гвоздика наводить Fightnews, передають Патріоти України 16 жовтня 2019 року.

"Війна України з Росією? Я спортсмен і не хочу проводити паралелі з боєм проти Артура Бетербієва. Я живу в Каліфорнії, він живе в Монреалі. Я просто нічого про це не знаю", - сказав Гвоздик.

Нагадаємо, бій між Гвоздиком і Бетербієвим, який володіє чемпіонським поясом за версією IBF, пройде в ніч з 18 на 19 жовтня у Філадельфії (США). Обидва боксери всі свої попередні поєдинки виграли. У Гвоздика - 17 перемог, у Бетербієва - 14.

"У його країні триває війна": Ф'юрі не визнав поразку від Усика та заговорив про реванш

неділя, 19 травень 2024, 10:56

Британський боксер Тайсон Ф'юрі прокоментував поразку від українця Олександра Усика у поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. "Циганський король" не погодився з суддями, які роздільним рішенням зафіксували перемогу Усика. За йог...

Американський університет присвоїв коту за "видатні заслуги" докторський ступінь

неділя, 19 травень 2024, 10:00

Університет Вермонта присвоїв почесний ступінь "доктора" коту Максу, якого так люблять студенти. Про це у суботу, 18 травня, повідомляє видання Нuffpost. . Вказуэться, що кіт отримав ступінь за "полювання на мишей та популярність серед студентів". . ...