З архіву ПУ. "Я вообще хочу замуж... Я же не знала, что нельзя в этот ****ый Крым... ": Росіянка, котрій заборонили в'їзд в Україну, влаштувала в київському аеропорту "виставу" (відео)

Росіянка намагалася за хабар потрапити в Україну

Росіянка влаштувала в київському аеропорту "виставу": я хочу заміж (відео)

Росіянка намагалася підкупити прикордонника в київському аеропорту "Жуляни", який не пропускав її через державний кордон через незаконне відвідування окупованого Криму. Жінка пропонувала співробітникові ДПС хабар у розмірі 500 доларів, передають Патріоти України 6 лютого 2020 року.
У підсумку порушниці заборонили в'їзд в Україну на 3 роки, після чого відправили зворотним рейсом.

Держприкордонслужба опублікувала на своєму YouTube-каналі відео, як громадянка РФ влаштувала "виставу" в аеропорту, розповідаючи про незнання про санкції за поїздку на кримський півострів через закриті пункти пропуску, а також про своє бажання укласти шлюб.

"Я вообще хочу замуж... Я же не знала, что нельзя в этот ***ый Крым, я бы не полетела.. я же из России, не из Украины" - вмовляє жінка прикордонника.

На відмову від хабара вона пропонує заплатити штраф. Співробітник ДПС пояснює жінці, що такий не передбачено, просить сісти і обіцяє поспілкуватися з її молодим чоловіком, коли той підійде.

Також повідомляється, що того ж дня в пункті пропуску "Бориспіль" намагався дати хабар громадянин Таджикистану, якому відмовили у праві перетину кордону через неналежне підтвердження фінансового забезпечення. Іноземець намагався "купити" право в'їзду в Україну за 200 доларів.

Джерело: РБК-Україна

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...