З архіву ПУ. "Якщо я коли-небудь побачу їх знову, вони про це пошкодують": Восьмирічна дівчинка наважилася самотужки схопити озброєних грабіжників (відео)

Бріель провела дві ночі в лікарні, а потім повернувся додому і сміливо заявила: “Я затримаю їх наступного разу”.

Школярка Бріель Мінія грала на подвір’ї біля свого будинку в Кавіте (Філіппіни), коли чотири чоловіки пройшли повз. Троє з них, вдягнувши маски, підійшли до її батька, який щойно приїхав з роботи в білому авто, і, тримаючи його під прицілом, відібрали у нього всю готівку, поки четвертий грабував будинок. Коли група розбійників побігла з награбованим назад, на їхньому шляху стала маленька Бріель, яку сполохав шум, передають Патріоти України 20 червня 2019 року з посиланням на іноземні ЗМІ.

Вона хоробро накинулася на озброєного грабіжника, і, вирвавши у нього з рук пакет із награбованим, впала та розсипала його вміст. Грабіжник схопив пакет із залишками та кинувся тікати до свого мотоциклу. Але безстрашна дівчинка підвелася та кинулася його наздоганяти. Коли вона вдруге накинулася на злочинців, її збили з ніг одним ударом. Обличчя і руки дитини були вкриті порізами і синцями.

Бріель провела дві ночі в лікарні, а потім повернувся додому і сміливо заявила: “Я затримаю їх наступного разу”. Вона сказала, що вона “не боїться” цих “боягузів” і наступного разу вчинить так само. І додала: ”Я так розлючена, що вони обікрали мого тата. Якщо я коли-небудь побачу їх знову, вони про це пошкодують”.

Прес-секретар поліції заявив: «Ми зібрали записи з камер відеоспостереження і вивчаємо відеоматеріали, щоб встановити особи злочинців”.

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...