З архіву ПУ. "Її вбили": Будинок фігуранта справи Гандзюк закидали коктейлями Молотова (фотофакт)

7 листопада 2018 року, близько дванадцятої години дня, група невідомих у балаклавах атакувала будинок екс-помічника народного депутата Миколи Паламарчука - Ігоря Павловського, якого, за словами генерального прокурора Юрія Луценка, перевіряли на причетність до нападу на активістку Катерину Гандзюк, повідомляють Патріоти України.

Камеру відеоспостереження на ділянці чимось заліпили, після чого у двір полетіла спершу, ймовірно, світлошумова граната або вибуховий пакет, а потім - відразу кілька пляшок із запальною сумішшю.

За словами самого Ігоря Павловського, пожежі в його будинку не сталося, однак в ньому - сильне задимлення. Зараз на місці злочину працюють поліція та вогнеборці.
Фото наслідків атаки оприлюднив Іван Оберемко. На ньому можна побачити, що на паркані навкруги будівлі з’явилися написи «Смерть собаці», «Вбивця», «Хто замовив Катю Гандзюк» і «Павловський вбивця».

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...