З архіву ПУ. Ілон Маск плаче від заздощів: Новий "прорив" окупантів Донецька насмішив всю Україну (відео)

В окупованому Донецьку кремлівські ставленики встановили таксофон. Пропагандисти піднесли це населенню як неймовірне передове досягнення.

Донецьк на 6-му році окупації раптово кинувся до прогресу. У місті на днях з'явився таксофон. Увагу на "прорив" "народної республіки" звернув у Twitter відомий блогер Vitauskas, передають Патріоти України 28 вересня 2019 року.

"Виконаний за останнім словом техніки таксофон був встановлений в центрі Донецька", - розповіла радісно диктор сепаратистського телеканалу. Вона запевнила, що "апарат значно відрізняється від попередників за всіма показниками".

Vitauskas був сильно вражений досягненням "народної республіки". "Інноваційний гіперзвукової поїзд "Донецьк - Оленівка" бачили вже всі. Але вчені "ДНР" вирішили не задовольнятися досягнутим і (замість фашистського мобільного зв'язку) встановили в центрі Донецька виконаний за останнім словом техніки таксофон! Як вам такий прорив, бІндерівці?" - постібався блогер.

Над інноваційним телефоном "ДНР" кепкують в інтернеті. Багато хто звернув увагу на те, що апарат схожий з телефонами "Укртелекому", які багато років тому масово зносили по всій Україні за непотрібністю.

"Дівка розповідає, а сама така - хоч б не заіржати, хоч би не заіржати", - регочуть в мережі.

"Деенерію нам вже не наздогнати! Цікаво, скільки це відкриття, яке тягне на Нобеля, простоїть, поки його "утилізують" високодуховні жителі?" - задаються питанням коментатори.

"Ілон Маск в шоці", - кепкують користувачі Twitter.

"Дерев'яний сортир з діркою поруч поставте, а то картина не повна", - радять в мережі.

"Залишилося дочекатися появи грамофонів, замість цієї грьобаної піндоської цифрової музики", - відзначають коментатори.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...