З архіву ПУ. Інтимна сцена, яку ви не помітили: У фільмі про Гаррі Поттера знайшли великий секрет

Рас Везерелл, який працював над 11-хвилинними титрами до 3-ї частини "Поттеріани", зізнався, що побачені шанувальниками сліди дійсно імітують досить інтимну сцену між персонажами.

Гаррі Поттер і Чжоу Чанг. Фото: скріншот з відео.

Вважається, що серія фентезійних фільмів про чарівника Гаррі Поттера розрахована на дітей, але чим далі - тим більше інтимних сцен в цих стрічках про світ магії, зазначають Патріоти України.

Так, творці картини «Гаррі Поттер і в'язень Азкабану» нарешті визнали, що серед усіх її сцен можна помітити одну, що зацікавить глядача не менше, ніж основний сюжет. Відомо, що титри в «Гаррі Поттер і в'язень Азкабану» стилізовані під Карту мародерів, яка показує місце розташування і переміщення будь-якої людини в Гогвортсі і навколо міста за допомогою слідів.
Тому, уважні кіномани помітили, що одна пара слідів в цих титрах розташована в дуже незвичайному положенні: ніби на карті зображено двоє людей, які лежать один на одному або стоять обличчям один до одного, але дуже близько.
Рас Везерелл, який працював над цими 11-хвилинними титрами до 3 частини «Поттеріани», зізнався, що побачені шанувальниками сліди дійсно імітують досить інтимну сцену між персонажами. Чоловік запевнив, що хотів зобразити поцілунок або обійми двох героїв, але аж ніяк не секс. Імена цих закоханих голубків Рас називати не став, але фани вважають, що ними можуть бути Гаррі Поттер і Чжоу Чанг, між якими зав'язалися стосунки саме в цій частині кінофраншизи.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...