З архіву ПУ. "Його спаплюжили люди радикальних настроїв": Українська співачка різко висловилася про патріотизм

За словами артистки, радикально налаштовані громадяни надали слову «патріотизм» негативне забарвлення, саме тому їй не хотілося б застосовувати його щодо себе.

Українська співачка Аліна Паш (Alina Pash) заявила, що не хоче називати себе патріоткою, хоч і любить рідну країну, передають Патріоти України 15 вересня 2019 року.

«Значення слова «патріотизм» сьогодні сильно змінилося. Його спаплюжили люди радикальних настроїв, тому воно викликає у мене негативні емоції. Я б не хотіла називати себе патріоткою, хоча і люблю свою країну», – зазначила Паш.

Співачка вважає себе артисткою-космополітом і хоч є українською виконавицею, не хотіла б прив’язувати своє ім’я до конкретної країни.

«Я хочу бути Ukrainian artist, але не вважаю за потрібне прив’язуватися до конкретного місця на карті. Хочу подорожувати і сіяти навколо себе красу. Багато хто в Україні зараз не помічає краси і сфокусований на негативі. А на негативі неможливо виховати нове покоління, яке буде добрим і благородним», – переконана співачка.

Також Паш прокоментувала свої поїздки в Росію і розповіла, чому хотіла там виступити. За словами артистки, концерти довелося скасувати, тому що їй почали надходити погрози. «Хотіла показати там нову українську музику та поспілкуватися з людьми, які не тримають зброї за спиною і готові до діалогу. Намагалася довести, що все, що показують в їх пропагандистських новин про нас – брехня. Що ми підтримуємо їх у прагненні правди і кращого життя», – пояснила співачка.

Примітно, що Аліна Паш взяла участь у Ході Гідності, присвяченому Дню Незалежності України. Тоді вона виконала реп-композицію про рідну країну і піддалася критиці. Їй пригадали поїздки в РФ. Тоді вона повідомила, що була в Росії в 2017 році, а в аннексованому Криму – у 2015-му як приватна особа.

«Під час виступу йшла по Майдану і ловила флешбеки, коли стояла там в розпал Революції Гідності. Тоді мені здавалося, що всіх нас чекають зміни і ми, нарешті, будемо щасливі. Зараз зрозуміла, що не варто сподіватися на зміни від когось», – підсумувала Паш.

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...