З архіву ПУ. Іржавіє відразу: Росіян розлютила якість нового "скрепного" УАЗ "Патріот" (фото, відео)

Влітку 2020 року блогер купив новий УАЗ "Патріот" і розібрав автомобіль, щоб показати всі проблеми. Російські користувачі мережі вже висловили невдоволення низькою якістю, передають Патріоти України.

Автори відео зняли з автомобіля майже все. Так, автор ролику в цілому відзначив поступове покращення конструкції позашляховика і боротьбу автовиробника з характерними проблемами. Але традиційні недуги моделі залишилися.

Позашляховик УАЗ Патріот в максимальній комлектации "Статус" коштує майже 1,4 млн. рублів (близько $19 000). Саме такий автомобіль і став героєм відео. Є питання до якості складання. Наприклад, показали кабелі задніх ліхтарів, які під обшивкою кузова кріпляться на пластелін.

Як зазначив блогер, на російській машині необхідно робити серйозний антикорозійний захист, при цьому для найбільш якісно виконаних робіт салон потрібно демонтувати. На відео показали іржу кузова відразу в декількох місцях. При цьому автомобіль абсолютно новий.

Користувачі мережі іронічно відреагували на якість UAZ Patriot з заводу. Інші поділилися відвертим гнівом, адже характерні проблеми моделі досі не вирішені.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...