З архіву ПУ. Із хорошого тільки клімат: Росіянин втік з Криму і розповів про реальне життя на півострові (відео)

Першим мінусом життя на окупованому півострові є низькі зарплати, які в 2-3 рази нижче, ніж в Ленінградській області.

Росіянин Ілля Донецков, який спробував переїхати з Ленінградської області в захоплений Росією Крим, повернувся додому і поскаржився на життя на півострові. Відповідний відеоролик він опублікував на YouTube, передають Патріоти України 14 лютого 2020 року.

За його словами, першим мінусом життя на окупованому півострові є низькі зарплати, які в 2-3 рази нижче, ніж в Ленінградській області.

“Реальний приклад: “Ну так, я тут товаришеві днями кажу: “Займи 20 тисяч”. А він мені: “Займи 20 тисяч – для мене це як поторкай місяць”. Поганий рівень сервісу скрізь, де надаються послуги, можуть нагрубити на рівному місці і погано виконати свою роботу”, – поскаржився Донецков.

Крім того, росіянин повідомив про поганий стан медицини на півострові, дорогі ліки і високу вартість на інші продукти.

“Мало товарів хорошої якості за прийнятні гроші. Відсутність (практично) мережевих магазинів. Відсутність нормальних банків. Проблема з дозвіллям. Воно є, але необгрунтовано дорого, або там все сумно; навіть в банальні кафе сходити – або розоришся, або це буде СРСР”, – сказав він.

Крім того, люди на анексованному півострові можуть зіткнутися з проблемами при оформленні віз через відсутність консульств. Здійснити інтернет-замовлення на півострові викличе окремі труднощі. Разом з тим він поскаржився на високу вартість доставки і завищені ціни на машини. За словами Донецкова, люди в Криму продають б/в речі за скаженими цінами.

Єдиним плюсом життя в Криму громадянин РФ назвав клімат, однак на цьому переваги закінчуються.

В Україні зафіксовано спалах парвовірусу - інфекціоніст розказав про перебіг й ускладнення

вівторок, 23 квітень 2024, 18:50

Парвовірус В19 - це інфекційна еритрема, заразна хвороба, яку можна підхопити повітряно-крапельним шляхом. До того ж паровірус може пройти абсолютно безсимптомно і проявитися легким нежитем і кашлем. Людина подумає, що просто застудилася. Про це розпов...

Треба закрити небо: Німеччина закликала США надати Україні ще одну систему Patriot, - Bloomberg

вівторок, 23 квітень 2024, 18:30

Уряд Німеччини наполягає на тому, щоб США поставили Україні ще хоча б одну протиракетну систему Patriot, щоб допомогти закрити пролом у системі ППО. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Цього тижня Німеччина також продовжить чинити ...