З архіву ПУ. "Как же у бандеровцев все-таки хорошо, не стреляют, и хоть какая-то уверенность есть в завтрашнем дне", - блогер про заздрість "вати"

"Дві жіночки з тимчасово окупованої території говорять шепотом між собою в черзі до банкомату", - пише на своїй сторінці в Фейсбук Олександр Сінілов, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Пзаду стою я, заздалегідь підігравши їм, щоб розговорити їх і дати зрозуміти, що я «тІпА свОй» ))) Отже: « – Как же у них у бЭндеровцев всё-таки хорошо, не стреляют и хоть какая-то уверенность есть в завтрашнем дне – и живут они в стране, а не как мы, непонятно где, и ради чего теперь и на кого горбатимся (сказала перша)!

– Ага, согласна, конечно же у них лучше!

– Только, как ни крути, а всё-равно у нас в Донецке і Луганске лучше с нашими бедными мальчиками защитниками, которые защищают нас от этой хунты, которая не дай Бог захватит нас, и будет нас уму разуму учить, и на мове разговаривать (відповіла інша першій)!

- Ты знаешь, я согласна с тобай! Тише ты – давай быстрее снимем деньги и домой поедем, а то тут СБУшник на СБУшнике – могут нас услышать и будем сидеть в подвале, как твой алкаш у наших прошлой зимой – потом всё лето ещё отрабатывал... (сказала перша іншій)…» Смішно, чи не правда? )))

Відразу пригадався мені анекдот на цю тему, тільки про двох черв’яків (таке треба розповідати тільки російською). Отже – маленький черв’ячок питає у своєї матусі:

– Мама, а мы можем жить в больших вкусных яблоках?

– Да, сынок!

– А в больших душистых грушах?

– Тоже можем.

– Так почему же мы живем в полном дерьме?

– Родину, сынок, не выбирают!".

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...