Всіма улюблена картопля може бути дуже небезпечна для здоров'я. Суперечки про шкідливість і корисність цього овоча не припиняються. У цієї бульби є ряд ознак, які означають, що від неї треба відмовитися, передають Патріоти України.
Якщо цей овоч постійно тримати в холодильнику, то крохмаль, який входить до його складу, може перетворитися на цукор, а під час приготування така картопля виробляє акриламід – речовина, що збільшує ризик розвитку онкології. Покладіть цей овоч в льох або великий ящик.
Перевіряйте, як пахне овоч. Якщо він видає солодкуватий і затхлий запах – вживати його не рекомендується.
Картоплю з зеленими плямами їсти не рекомендується, тому що бульби містять соланін – це токсична речовина, яка у разі передозування викликає харчове отруєння.
Картоплю вживати не рекомендується, якщо на поверхні коренеплоду помітно багато паростків, до виникнення яких приводить тривале зберігання картоплі. Найбільшу небезпеку представляє весняна проросла картопля – за статистикою, вона містить в три рази більше соланіну, ніж осіння.
Колишній народний депутат від "Радикальної партії", а нині — військовослужбовець Сил оборони, Олег Ляшко розлучається з дружиною Росітою. Справа подружжя поки що розглядатиметься у Печерському районному суді міста Києва, передають Патріоти України. Вид...
Українцям слід перевіряти газові лічильники, щоб гарантувати точний облік спожитого газу, уникнути переплат та вчасно виявити технічні несправності. Повірка здійснюється періодично залежно від типу лічильника, а всі витрати покриває Оператор газорозпод...