З архіву ПУ. Керченському приготуватись: У Росії впав черговий міст, постраждали авто і люди

В Оренбурзі обвалився міст

2 грудня 2019 року в Оренбурзькій області Росії в районі селища Кушульвпав автомобільний міст, у результаті чого постраждали три особи, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТАСС.

"Двох забрали на "швидкій", вони отримали травми легкого ступеня тяжкості: у одного – голова, у другого нога. Третій потерпілий відмовився від госпіталізації. Інформація попередня", – повідомили в Міністерстві охорони здоров'я РФ.

У пресслужбі міської мерії відзначили, що міст був на реконструкції і перебував на балансі регіону. "Поки є підтвердження, що обвалилася частина моста. Туди виїхали всі оперативні служби. Цей міст відноситься до областіголовне управління дорожнього господарства області, вони вішали оголошення, що будуть проводитися роботи з опорами моста", – сказали в мерії.

В Оренбурзі обвалився міст

У МВС уточнили, що впали два прольоти мосту. Рух автомобілів на ділянці тимчасово перекрили.

За словами очевидців, міст обвалився після проїзду фури зі щебенем. За попередніми даними, конструкція впала на легковий автомобіль.

В Оренбурзі обвалився міст

В Оренбурзі обвалився міст

В Оренбурзі обвалився міст

В Оренбурзі обвалився міст

В Оренбурзі обвалився міст

В Оренбурзі обвалився міст


"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...