З архіву ПУ. Хіти тижня. Гості запам'ятають надовго: Наречена дізналася про невірність жениха і замість клятви зачитала на весіллі його листування з іншою

Дізнавшись про зраду, дівчина вирішила не скасовувати весілля, а творчо помститися нареченому.

Дівчина на ім'я Кейсі перед своїм весіллям отримала анонімне повідомлення, після якого її світ перевернувся. Смс складалося з серії скріншотів листування її коханого з невідомою дівчиною, а також кількох спільних селфі. З отриманого послання було нескладно здогадатися, що хлопець зраджував своїй майбутній дружині. Несподіване повідомлення наречена отримала в ніч перед церемонією. Дізнавшись про обман, дівчина вирішила не скасовувати весілля, а творчо помститися нареченому, передають Патріоти України 13 вересня 2020 року з посиланням на The Sun.

"Останні повідомлення були написані лише кількома днями раніше. Мій мозок просто не міг зрозуміти, що відбувається. Справжність цих повідомлень не піддавалася сумніву. Я просто знала, що це правда", - пояснила Кейсі.

Дівчина зізналася, що її збентежило відмінність: інша жінка зовні була повною її протилежністю. На відміну від білявки нареченої розлучниця мала темне волосся.

Дізнавшись про невірність хлопця, друзі дівчини наполягали, щоб вона подзвонила йому і відмінила весілля, але в голову Кейсі прийшов інший план - викрити нареченого-зрадника перед усіма гостями.

Йдучи до вівтаря зі "свинцевими ногами" в сукні мрії, наречена розповіла все про роман свого партнера, прочитавши його пікантні текстові повідомлення замість весільних клятв. Вона озвучила, що наречений називає тіло іншої жінки "неймовірним", і його бажання, щоб наречена "мала хоча б половину навичок".

Нареченому не залишалося нічого іншого, крім як тихо покинути весілля. За ним пішов і його шафер. А Кейсі влаштувала "пекельно класну вечірку" в честь викриття зрадника.

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...

Навіть гонорар не мав значення: Спаринг-партнер Усика відмовився від бою з бійцем із Росії й допоміг непереможному німцю його нокаутувати

четвер, 18 квітень 2024, 21:59

Чемпіон EBU у надважкій вазі Олександр Захожий (19−0, 15 КО) розповів про те, що йому пропонували провести бій в Саудівській Аравії з росіянином Арсланбеком Махмудовим (18−1, 17 КО), який виступає за Канаду, передають Патріоти України. «Я одразу відмов...