З архіву ПУ. ​"Хлопчик у трусиках": Мережу повеселило "голе" фото Шкіряка

Зорян Шкіряк порадував користувачів соцмережі пікантним фото, на якому похизувався підтягнутим торсом.

У соцмережах стало популярним фото вихідного дня радника міністра внутрішніх справ України Зоряна Шкіряка. У неділю, 22 липня, чиновник опублікував на особистій сторінці в Facebook знімок з Закарпаття, на якому він сфотографований в самих лише плавках. Фоловери 47-річного Шкіряка почали активно обговорювати його спортивне тіло, повідомляють Патріоти України.

"У вихідний день насолоджуємося яскравим сонечком і чистим, свіжим повітрям мальовничого Закарпаття. Україна прекрасна!" - коротко прокоментував знімок Шкіряк. Фото досить швидко зібрало більше 200 лайків, разом з цим радник міністр отримав ряд яскравих комплементів.

«Зорян Сталлоне. Менший брат Сильвестра". "Хлопчик в трусиках", "Рама-супер! Респект!", "Модель", - вказали під фото. Зорян - це рідний брат Шкіряка", - також посміялися під постом, згадавши про смішний курйоз на КремльТВ, в якому "Зоряна і Шкіряка" оголосили двома різними особами.

Опублікував: Тетяна Ісічук

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...