З архіву ПУ. Хоча і англійською: Усик прилетів до Сімферополя і показав, чий Крим (відео)

Після перемоги Олександра Усика над британцем Тоні Белью на сторінках кримських паблікiв у мережі розгорілася суперечка щодо батьківщини спортсмена.

Непереможний екс-абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (17-0, 13 КО) під час вимушеної перерви у підготовці до бою з Чісорою, відправився на батьківщину до Сімферополя, передають Патріоти України 19 лютого 2020 року.

У себе в Instagram знаменитий боксер виклав коротке відео, на якому він зображений, їдучи по вулицях кримської столиці. У кутку ролика красується напис англійською: "Сімферополь. Україна".

Зазначимо, що 14 лютого Усик спростував інформацію про свою травму, заявивши, що дата бою проти британця зсунулась через те, що йому необхідно пройти "велике техобслуговування". Нагадаємо, після перемоги Усика над британцем Тоні Белью на сторінках кримських паблікiв у мережі розгорілася суперечка щодо батьківщини спортсмена. Прихильники окупації Росією Криму стали писати, що він не українець, а саме кримчанин.

При цьому вони вказували на позицію Усика, який уникає прямої відповіді про те, визнає він півострів українським чи російським, відповідаючи, що "Крим - це Крим" і він належить Богу. У січні минулого року Усик вийшов із себе після питання про Крим, "наїхавши" на журналістів за "такі собачі питання". У листопаді 2018-го Олександр дав відверте інтерв'ю, в якому знову відповів на питання "Чий Крим?".

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...