З архіву ПУ. "Хочу український паспорт": Мережу зворушив незвичайний інцидент у поїзді

На початку серпня в одному з поїздів "Київ-Москва" стався зворушливий інцидент. Хлопчик з Москви, який їхав разом зі своїм батьком, розповів про те, як йому подобається Київ. До того ж дитина додала, що хоче український паспорт, пише журналістка Олена Риковцева, повідомляють Патріоти України.

У поїзді Риковцева познайомилася з чоловіком, який віз свого сина додому в Москву. З мамою хлопчика вони в розлученні, вона громадянка РФ. Їхній син теж. Сам чоловік - українець.

"Хлопчик не випускає з рук іграшковий локомотив з жовто-блакитною смужкою та написом "Україна"."Він про цю іграшці півроку мріяв - сміється тато. - Бабуся йому показала подарунок по Скайпу, і він замучився: швидше, швидше", - пише журналістка.

За її словами, дитина розповіла про те, як їй сподобався Київ. "А коли ми перетинали кордон все в тому ж Конотопі і всі стали витягувати паспорти, він ошелешив тата заявою, що теж хоче український паспорт. Батько очевидно розгубився і сказав, що над цим треба подумати", - написала Риковцева.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...