З архіву ПУ. Хочу виглядати так само: Віра Брежнєва несподівано показала 68-річну маму в купальнику (фото)

8 червня 2020 року мамі Віри Брежнєвої виповнилося 68 років, і любляча дочка поспішила привітати її в соцмережах. 38-річна співачка опублікувала фото, на якому Тамара Галушка в купальнику позує на тлі білої скелі, передають Патріоти України.

"Моя Богиня! Моя красуня, моя тендітна і така сильна, мудра і добра, мій найкращий приклад, мій друг! Моя МАМА! Люблю і ціную цю чудову жінку кожен день, але сьогодні особливо! Тому що сьогодні день народження! - написала Віра. - І в зв'язку з ситуацією, де мама святкує своє свято вперше за багато років без нас, бажаю їй найголовнішого - здоров'я! Фото - моє улюблене за минулий рік! Хочу так само виглядати в свої 68!"

Друзі та шанувальники співачки приєдналися до її привітань і відзначили чудову форму, в якій знаходиться її мама-іменинниця. "Приголомшливо красива жінка! Многая літа!" - пишуть у коментарях. - "Думав, що Шерон Стоун присіла на камінці". "Треба ж, як ви схожі! Віра, це ви в майбутньому!"

Крім Віри, Тамара Галушка виховала ще трьох дочок - 43-річну Галину, 35-річну дружину Олександра Цекало Вікторію та її сестру-близнючку Анастасію.

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...