З архіву ПУ. Хотіли привласнити дитину: Мати і донька задушили вагітну і вирізали з її матки немовля (фото)

Моторошний злочин у травні 2019 року вразив американське Чикаго...

Перебуваючу на дев'ятому місяці вагітності 19-річну Марлен Очоа-Лопес (дочка іммігрантів з Мексики), яка все ще вчилася в школі, заманили до себе додому дві жінки, які запропонували їй через групу в соцмережі Facebook безкоштовно коляску і одяг для новонародженого. Коли Марлен приїхала до них після уроків, 46-річна Кларисса Фігероа та її 24-річна дочка Дезіре задушили гостю електричним кабелем. Вони вирізали з її матки дитину, після чого тіло Марлен викинули в сміттєвий бак, який стояв біля них на задньому дворі, передають Патріоти України з посиланням на американські ЗМІ.

Кларисса (син якої помер в 2017 році у віці 27 років) і Дезіре збиралися привласнити хлопчика собі. Однак витягнутий з тіла матері малюк не дихав. Фігероа звернулася в лікарню, стверджуючи, що народила хлопчика вдома, але при пологах виникли ускладнення. Дитина була госпіталізована у вкрай важкому стані. Кларисса встигла оголосити в соцмережі збір грошей на його лікування і на можливі похорон.Як пише The Washington Post, Марлен пропала ще 23 квітня. Протягом усіх цих тижнів рідні відчайдушно намагалися дізнатися, що з нею сталося. В результаті поліція відстежила переписку Марлен з Фігероа. Після проведення обшуку в будинку тіло Очоа-Лопес було знайдено.
Заарештовано обидві жінки, а також бойфренд Кларисси Петро Бобак, який допомагав приховати сліди злочину.Кларисса спробувала видати дитини за свого власногоПовідомляється, що Марлен була одружена з Джованні Лопесом. Їх первістку три роки. Убитий горем Джованні відвідує свого молодшого новонародженого сина в лікарні і сподівається на диво: малюк знаходиться в комі. Лікарі вважають, що шансів вижити у нього практично немає.

родина ЛопесКлариссаДезире

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...