З архіву ПУ. Кінець кар'єри: Очільниця збірної України погоріла на хабарі

СБУ у червні 2019 року затримала головного тренера Національної збірної команди України з підводного спорту і підводної діяльності під час отримання нею хабара в 20 тис. грн.

Жінка вимагала гроші від тренера однієї з приватних ДЮСШ, передають Патріоти України з посиланням на прес-службу СБУ.

“За цю суму зловмисниця обіцяла безперешкодну участь його вихованців у чемпіонаті Європи з плавання у ластах”, – йдеться в повідомленні.

Як стало відомо, затримана жінка є співробітницею “Укрспортзабезпечення” Міністерства молоді та спорту.

Її затримали в Києві під час отримання хабара, вирішується питання про оголошення затриманої за підозри у вчиненні злочину за ч. 3 ст. 368 ККУ (одержання хабара), і обрання запобіжного заходу.

У прес-службі СБУ не вказано ім’я затриманої жінки. При цьому на сайті Федерації графа “склад збірної команди України з підводного плавання” також виявилася порожньою.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...