З архіву ПУ. "Колонны богатых российских туристов": У мережі показали свіже відео Керченського моста

На кадрах можна побачити порожній міст, на якому взагалі немає ані автомобілів, ані пішоходів.

Ситуація з туристами в включеному Криму буде ще гірше, ніж в минулому році. Про це свідчить відео порожнього Керченського моста, опубліковане в Twitter-акаунті Vitauskas наприкінці квітня 2019 року, передають Патріоти України.

"Видите колонны богатых российских туристов на крымском мосту? А они есть. На всех парах мчатся "делать сезон", как и мечтала звавшая Россию крымская вата. Становится окончательно ясно – 228 млрд. рублей российских пенсионеров потрачено было не зря!" – саркастично підписав він відео.

На кадрах можна побачити порожній міст, на якому взагалі немає ані автомобілів, ані пішоходів. Підписники активно коментують дане відео:

"Ого! Очередь непропихуемая! Значит нужно ещё один мост строить, одним не обойтись", – пише Dmitriy Dmitriev.

"Для всех владельцев авто скоро введут штраф за непроезд по мосту", – пише Бот Лози.

"Мост был нужен не для туристов и не для крымчан. Мост это забор. Ограждение. Это блокада. Путин блокировал украинской территории выход в море. Сепаратизм его козырь. Следующий этап этой спецоперации – пробить сухопутный коридор Бердянск - Мариуполь - Ростов - Дон. Война", – пише Alex Alex.

"А потом, в один прекрасный день, вся эта техника рухнет вместе с мостом и можно будет списать миллиарды бабла, причем абсолютно легально. А виноватым сделают пиз*юка из Керчи, – пише Q the G.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...