З архіву ПУ. Колишня киянка шокувала "великоруських фанів": Любов Успенська перейшла на українську мову

66-річна російська співачка Любов Успенська несподівано для всіх заговорила українською мовою. На своїй сторінці в "Інстаграм" артистка похвалилася результатами свого схуднення і підписала публікацію українською, передають Патріоти України.

"Дивлюсь я на небо та думку гадаю ...," - підписала вона публікацію. Для фото Любов Успенська розташувалася на столі в яскравому жовтому платті. За допомогою "фотошопу" на знімку додано зоряне небо. Фоловерам артистки припала до душі така публікація.

"Чарівна українська мова, гарні слова", - пише прихильниця. "Красивое фото, и очень красивая женщина, издали сразу видна. Настоящая артистка!" - додала інша. "Чому я не сокіл, чому не літаю... Люба, Вы шикарная женщина. Давайте уже концерт в Киеве! Украинцы соскучились по Вам!" - коментує фанатка.



"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...