З архіву ПУ. "Командир в/ч з "підвищення кваліфікації" ось так поводився з контрактниками-ветеранами АТО: Українців розізлило самодурство "тилового щура" (фото, відео)

У мережі показали кадри погрому, який влаштував командир ЗСУ в 201-му навчальному центрі, розташованому в Кам'янці-Подільському.

Фото і відео опубліковано військовослужбовцем Денисом Трічуком в спільноті "Збройні сили України" в Facebook. Пізніше пост видалили, передають Патріоти України.

"Командир центру ось так поводився з контрактниками, які були в АТО і яких відправили на підвищення кваліфікації", - йшлосяя в пості.

"Командир частини зайшов в роту. Ніякої поваги до контрактників. Ось так ось ми відходимо від Радянського Союзу. Команда - жодної гражданки, все додому відправити. Ні речей, нічого - все геть", - говорить автор відео.

Також опубліковано фото погрому на другому і третьому поверхах.

"У Кам'янці дуже важко служити молодому офіцеру, вважай що потрапив в совок, в гіршому варіанті. Постійні догани", "Бичара совдепівська ваш командир, гнати на х** старих пердунів", "Контрактник - це найманець! З ним не можна так поступати! Нахрен контракт тоді? ", - пишуть коментатори.

Залізуть в кишені і цим: Влада підготувала «сюрприз» для українців за кордоном. Кому варто хвилюватися

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:23

У вересні 2024 року відбудеться перший автоматичний обмін між Україною та іншими державами інформацією про фінансові рахунки за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart). Країни обміняються даними за друге півріччя 2023 року – це...

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...