З архіву ПУ. Коронавірус та мародери. Притула жорстко пройшовся по корупціонерах: "Ви помрете через гроші!"

Сергій Притула у березні 2020 року висловився про корупціонерів під час спалаху коронавіруса. Український шоумен і ведучий потролив всіх тих, хто бере хабарі на своєму новому відео. Ролик опублікував на своїй сторінці в Instagram, зазначають Патріоти України.

"Термінове звернення до корупціонерів у зв'язку з пандемією! Це важливо: про життя і гроші. Повне відео, де ще більше крутих рад - біо мого профілю, переходите дивіться і пишіть, що думаєте!" - підписав Притула відео.

"Термінове звернення до корупціонерів у зв'язку з пандемією! Віруси дуже легко передаються через гроші, через банкноти, банкноти, готівку, через кеш, через "бабки". Це коли з рук в руки передаєш, воно ж тими кишить мікробами. Тому ви там проявіть силу волі, не беріть хабарі. Бо що візьмеш хабар, вірус передасться і ти помреш", – сказав шоумен.

Але потім Притула передумав і сказав "пацанам" брати хабарі, щоб вмирати.

Як ми раніше писали, ведучий Національного відбору Сергій Притула висловився про перемогу групи Go_A і розповів, чому навколо переможців цього року знову виникли суперечки в суспільстві, а також завдяки чому "Соловей" вирвав перше місце.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...