З архіву ПУ. Красунею назвати важко: Вчені показали жінку майбутнього

На зовнішність насамперед вплине пристрасть до гаджетів.

Програмісти з Університету Толедо спільно з американськими колегами спрогнозували, як будуть виглядати люди через 1000 років. Вони представили 3D-модель жінки, яку охрестили Мінді. Згідно з фантазією фахівців, у людини майбутнього буде безліч вад, передають Патріоти України із посиланням на tollfreeforwarding.

На зовнішність насамперед вплине пристрасть до гаджетів. Отже, найголовніша відмінність від сучасників – це крива спина і товсті м’язи шиї. Це пов’язано з сидячим способом життя і регулярною роботою за комп’ютером. У дівчини викривлена кисть правої руки внаслідок довгого контакту зі смартфоном і з тієї ж причини зігнутий лікоть.

Крім того, Мінді моргає не зовнішньою, а внутрішньою повікою, щоб захистити зір від постійного випромінювання. Вчені спрогнозували і те, що через 1000 років у людини істотно зменшиться об’єм головного мозку: через випромінювання, які виходять від смартфонів. А густе волосся стане лише спогадом.

Своєю моделлю автори проекту хочуть привернути увагу населення Землі до деформації, яка відбувається з їхніми тілами від надмірного захоплення гаджетами.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...