З архіву ПУ. Кричали про "бандерівця": Українець довів до істерики пропаган**нів Путіна на росТБ (відео)

Український експерт Вадим Трюхан 25 жовтня 2019 року вивів із себе російських пропагандистів Євгенія Попова і його дружину Ольгу Скабєєву. Інцидент стався в ефірі програми "60 хвилин", передають Патріоти України.

Пропагандисту не сподобалося те, що говорить Трюхан і він вирішив вигнати його зі студії. При цьому українець досить спокійно висловлював свою думку, проте у Попова не знайшлося, чим парирувати. "Геть зі студії!" – обурився росіянин.

"Вигнав Трюхана. Переконаний бандерівець повірив у себе, вирішив раптом, що респектабельна передача – це генделик, де можна нести маячню, забризкуючи слиною стіни", – написав пізніше пропагандист у соцмережах.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...