З архіву ПУ. Кримський міст і цінова катастрофа, або Як киянка до родичів у Ялту з'їздила

Киянка поділилася враженнями від візиту до окупованого Криму.

Нечисленні туристи не задоволені високими цінами на продукти в окупованому Криму, повідомляють Патріоти України. Про це розповіли місцеві жителі. Також вони озвучили деякі ціни.

Картопля фрі в кафе коштує 50 грн, бургер – 80 грн, чебурек – 20-30 грн, піца – 145 грн. Супи на набережній в кафе – від 30 до 50 грн (щі, солянка, бульйон, овочевий суп), куряча котлета – 30 грн, домашня – 37 грн, свинина по-французьки – 60 грн, котлета по-київськи – 60 грн, плов з яловичиною – 65 грн, рагу з куркою – 50 грн, телятина з овочами – 90 грн, рис – 30 грн, пюре – 35 грн, салат 30-50 грн, соки 25-35 грн. Разом обід може обійтися 160-225 грн.

“Міст відкрили, обіцяли, що тепер доставка товарів буде дешевше, але за цінами цього не відчувається”, – повідомила киянка, яка їздить в Ялту до родичів.

цены, магазин, продукты


Джерело: Обозреватель

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...