З архіву ПУ. "Кварталу" можна все: Кошовий осоромився, схопивши канадську співачку Лару Фабіан за сідниці

"Кварталівець" зізнався, що все життя потрапляє в незручні ситуації, за які йому доводиться червоніти.​

Відомий український гуморист Євген Кошовий згадав пікантний момент з популярною франкоканадською співачкою Ларою Фабіан. У програмі "Хто зверху" учасник "95 кварталу" розповів, як потрапив в незручну ситуацію, шльопнувши по сідницях закордонну артистку, повідомляють Патріоти України.

За словами Кошового, це сталося за лаштунками фестивалю. Гуморист подумав, що це його знайома, і вирішив жартома "подарувати" дівчині ляпас по "задніх щічках". Коли вона розгорнулася, подиву Євгена не було меж. Замість подруги перед ним стояла відома зарубіжна артистка Лара Фабіан.

"Уявіть, це була не Оля, а Лара Фабіан. Такий неприємний випадок. Звичайно, я кілька разів вибачився перед нею за скоєне", - розповідає гуморист. На щастя Кошового, Фабіан не влаштувала скандал, а просто пішла. "Кварталівець" зізнався, що все життя потрапляє в незручні ситуації, за які йому доводиться червоніти.

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...