З архіву ПУ. Лайфхак: Як очистити магазинну курку від антибіотиків і токсинів

Як бути впевненим, що магазинна курка не завдасть вам ніякої шкоди? Адже часто птахів годують антибіотиками і гормонами. Також до курячих кормів додають анаболічні гормони з метою швидкого зростання птахів і збільшення їх маси. Все досить просто, тому що позбавити птицю від токсинів і антибіотиків можна і в себе на кухні, повідомляють Патріоти України.

Перший спосіб

При варінні магазинної курки її бульйон використовувати не можна. У ньому немає абсолютно нічого корисного. При цьому, краще злити воду, як мінімум один раз. У процесі кипіння в бульйоні залишається вся гидота з м'яса.

Якщо ви хочете зробити смачний і корисний суп на курячому бульйоні, то для цього підійде виключно домашня курка.

Другий спосіб

При запіканні курки в духовці зніміть з неї шкіру, оскільки в ній збираються всі токсини і хімічні речовини. Також краще не використовувати внутрішні органи магазинної птиці, тому що найбільше токсинів накопичують саме вони.

Третій спосіб

Потримайте птицю в спеціальному розчині. В 1 літрі води розчиніть кілька столових ложок солі і сік чверті лимона. Замочіть курку в цьому "маринаді" на 2 години. Сіль висмокче максимальну кількість токсинів.

Крім солоного розчину, очисними властивостями володіє також і мінеральна газована вода. Завдяки такій воді курка стане м'якішою.

В Україні зафіксовано спалах парвовірусу - інфекціоніст розказав про перебіг й ускладнення

вівторок, 23 квітень 2024, 18:50

Парвовірус В19 - це інфекційна еритрема, заразна хвороба, яку можна підхопити повітряно-крапельним шляхом. До того ж паровірус може пройти абсолютно безсимптомно і проявитися легким нежитем і кашлем. Людина подумає, що просто застудилася. Про це розпов...

Треба закрити небо: Німеччина закликала США надати Україні ще одну систему Patriot, - Bloomberg

вівторок, 23 квітень 2024, 18:30

Уряд Німеччини наполягає на тому, щоб США поставили Україні ще хоча б одну протиракетну систему Patriot, щоб допомогти закрити пролом у системі ППО. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Цього тижня Німеччина також продовжить чинити ...