
Як бути впевненим, що магазинна курка не завдасть вам ніякої шкоди? Адже часто птахів годують антибіотиками і гормонами. Також до курячих кормів додають анаболічні гормони з метою швидкого зростання птахів і збільшення їх маси. Все досить просто, тому що позбавити птицю від токсинів і антибіотиків можна і в себе на кухні, повідомляють Патріоти України.
Перший спосіб
При варінні магазинної курки її бульйон використовувати не можна. У ньому немає абсолютно нічого корисного. При цьому, краще злити воду, як мінімум один раз. У процесі кипіння в бульйоні залишається вся гидота з м'яса.
Якщо ви хочете зробити смачний і корисний суп на курячому бульйоні, то для цього підійде виключно домашня курка.
Другий спосіб
При запіканні курки в духовці зніміть з неї шкіру, оскільки в ній збираються всі токсини і хімічні речовини. Також краще не використовувати внутрішні органи магазинної птиці, тому що найбільше токсинів накопичують саме вони.
Третій спосіб
Потримайте птицю в спеціальному розчині. В 1 літрі води розчиніть кілька столових ложок солі і сік чверті лимона. Замочіть курку в цьому "маринаді" на 2 години. Сіль висмокче максимальну кількість токсинів.
Крім солоного розчину, очисними властивостями володіє також і мінеральна газована вода. Завдяки такій воді курка стане м'якішою.
Ще з середини 1990х, коли Леонід Кучма, всупереч очікуванням, замість прилаштування України під росію заходився розбудовувати інститути незалежної держави (хай навіть з перекосом під себе), захищати кордони і навіть укорінювати символи, — заговорили пр...
Подорожі до країн ЄС залишаються популярними для українців, особливо після запровадження безвізу у 2017 році. Та вже наприкінці 2026 року процес перетину кордону з цими державами зміниться — Євросоюз запустить нову електронну систему ETIAS. Про те, як ...