З архіву ПУ. Любов зла..: Дівчина вийшла заміж за дідуся, старшого за неї на 56 років (фото, відео)

Широкого розголосу в західній пресі отримала незвичайна історія кохання двох жителів Індонезії.

27-річна дівчина на ім'я Нураені вийшла заміж за 83-річного шамана Судірго з провінції Центральна Ява, передають Патріоти України 26 серпня 2019 року з посиланням на іноземні ЗМІ.

Познайомилися вони близько місяця тому - в липні цього року. Нураені прибула до шамана і цілителя разом зі своїми батька, які шукали у нього поради в зв'язку з депресією дочки. І Нураені, миттю вилікуватися від депресії, вразила любов з першого погляду.

Індонезійка почала шукати привід, щоб зайвий раз відвідати Судірго, запрошувала його в гості. А потім, як пише Mothership, сама зробила йому пропозицію руки і серця. І той його прийняв, хоча зізнався, що спочатку не розраховував на романтичні відносини через 56-річну різницю у віці.
Весілля зіграли в традиційному національному стилі. Для того, щоб одружитися, нареченому-дідусеві і нареченій-дівчині було потрібне благословення їх сімей. Родичі дівчини погодилися на цей шлюб на подив легко, чого вона навіть не очікувала. А ось рідні Судірго, у якого є вже вісім онуків, не відразу зважилися схвалити цей союз. Діти шамана (найстаршій з яких 51 рік) хотіли знати, чому молода жінка не вибрала собі в чоловіки когось більш підходящого за віком. Однак та зуміла їх переконати в щирості своїх почуттів, що Судірго - єдиний, призначений самою долею звужений і що її не цікавлять його слава і гроші.
Для Нураені це перший шлюб. Для Судірго - четвертий.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...