З архіву ПУ. "Любимая загорает": Галкін показав Пугачову у купальнику, зробивши фото крадькома

Особливе захоплення у фанів викликав той факт, що фото явно не було постановочним.

Алла Пугачова і Максим Галкін часто відпочивають в Юрмалі, де проживає гостинна Лайма Вайкуле. Однак літо 2020-го внесло свої корективи для багатьох відпускників, і Примадонна також залишилася в своєму маєтку в селі Грязь, зазначають Патріоти України.

Однак шанувальники вирішили порадувати свою улюбленицю пляжним фото і знайшли в архівах її знімок в купальнику, який чоловік Максим Галкін зробив під час відпочинку влітку 2019-го року в Латвії. До цього часу зірка помітно схудла, і її благовірний явно пишався формами своєї коханої.
На фото Алла Борисівна з'явилася в чорному купальнику-бандо і жіночних босоніжках на підборах, вона кокетливо зігнула струнку ніжку, сильно вразивши своїми вигинами шанувальників.

«Очень эротично сфотографировалась!», «Какая фигура! Просто обомлеть!», «Невероятно! И ей за 70? Как так!?», «Ох, мне 40, а живот в два раза больше», «Какие красивые бедра», «Наша королева, неподражаемая Алла, невозможно быть такой красивой и очаровательной», «Слишком красивая! Как повезло Максиму!» — прокоментували кадр фоловери.

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...