З архіву ПУ. Люди матюкалися і махали руками: У Києві нардеп Суркіс їхав по зустрічній і вимагав всіх його пропустити (відео)

Поки українці обговорюють нахабну витівку Суркіса-старшого на дорозі, що трапилася напередодні, варто згадати про аналогічний злочин, що трапився рік тому. У середу, 17 червня 2020 року, народний депутат від фракції "Опозиційна платформа - За життя" Григорій Суркіс двічі грубо порушив правила дорожнього руху в Києві. Відео з "Апострофом" поділився очевидець, передають Патріоти України.

За його словами, нардеп рухався за кермом Maybach по Парковій алеї, незважаючи на те, що до 11:00 заборонений в'їзд в напрямку Дніпра, про що свідчать знаки.

Крім того, були включені сині проблискові маячки, які мають право використовувати тільки силові відомства і держохорона.

Очевидець додав, що люди були обурені діями Суркіса - вони матюкалися і махали руками, але авто все одно рухалося проти руху.

Нагадаємо, що в 2015 році Патрульна поліція Києва вже затримувала кортеж Григорія Суркіса, про що навіть повідомляла на своїй сторінці в Facebook. Тоді патрульні склали протокол за порушення порядку встановлення і використання спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв.

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...

У Швейцарії хочуть, щоб українські біженці працювали, але є нюанс

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:56

Очікується, що українські біженці у Швейцарії братимуть участь у соціальному житті країни, інтегруватимуться та знайдуть роботу. Але працевлаштуватися для багатьох з них нелегко. Лише трохи менше від 23 відсотків біженців з України зараз працюють. Феде...