З архіву ПУ. Люди налякані. Що це?! Жахлива істота з дзьобом та іклами звалилася з неба (фото)

Подружню пару з Великобританії налякало невідоме створіння з іклами і дзьобом. Про це повідомляє HullLive, передають Патріоти України 10 вересня 2019 року.

Інцидент трапився в місті Кінгстон-апон-Халл, істоту люди виявили у себе у дворі. За словами господині будинку, "змієподібне створіння з іклами і дзьобом впало з неба".

"Я прокинулася вдень після нічної зміни в лікарні і вийшла у внутрішній двір. Там і виявила дивну істоту. Було відчуття, що його наполовину з'їли. Коли я спробувала загнати його в банку, воно заворушилося. Ці зміїні відмітини між великих очей з боків голови, а також ікла і дзьоб одразу ж змусили мене прокинутися", – розповіла Венді Грей. Водночас, журналісти припустили, що істота може бути гусеницею винного бражника або шовкопряда.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...