З архіву ПУ. Майже 100 доларів на добу за номер: Турист розповів про відпочинок у Затоці (відео)

"Елітний номер" обійшовся чоловікові в 4300 гривень за два дні.

Українські туристи розповіли про ціни на відпочинок в Затоці, Одеської області. Про це йдеться у відео на YouTube-каналі "Кримський одесит", передають Патріоти України 14 липня 2020 року.

У відео відпочиваючий розповідає, що на пляжі в Затоці дуже багато людей, а також показує в якому готелі і номері він живе зі своєю сім'єю. Апартаменти - елітний номер, який обійшовся чоловікові в 4300 гривень за два дні. Він каже, що це не дорого, адже жити на відпочинку в "якомусь бараку" не хочеться.

Сам номер складається і з великої спальні з двомісним ліжком, в іншій кімнаті - двоповерхове ліжко для дітей, кімната плавно перетікає в кухню: з холодильником, морозильником, плитою і повним набором посуди. У ванній - душова кабіна, раковина і туалет. Зі спальні є вихід на терасу, де стоїть стіл зі стільцями щоб можна було посидіти ввечері. Крім цього, в номері є кондиціонер, велика шафа купе, телевізор, сейф і надається 9 рушників.

Глядачі каналу відразу почали коментувати відео. Пишуть про високі ціни і дуже брудне море, в яке вони б не полізли купатися.

Ключовий здвиг еволюції: Науковці встановили історичний час, коли пращури сучасної людини навчилися розмовляти

четвер, 28 березень 2024, 9:05

Нове дослідження встановило ймовірний час у доісторичному періоді, коли пращури людей вперше почали говорити. Це відбулося приблизно 1,6 мільйона років тому – десь у східній чи південній Африці, пише The Independent. Зазначені висновки засновані на ана...

В Україні пенсії перерахують за кілька днів: Кому підвищать на 520 грн

четвер, 28 березень 2024, 8:25

В Україні підвищать частину пенсій з 1 квітня. Максимальний розмір надбавки становитиме 520 грн. Йдеться про пенсіонерів у віці 65 років зі стажем не менш ніж 30 років для жінок та 35 років для чоловіків.Про це йдеться в публікації видання "На пенсії",...