З архіву ПУ. Майже копія голлівудської зірки: В Україні знайшли найкрасивішу дівчину-арбітра (фото)

36-річна Міла Куніс – зіркова голлівудська актриса – теж народилася в Чернівцях.

Ірина Рачинська

22-річна Ірина Рачинська обслуговує матчі української Прем'єр-ліги U-19 і є майже точною копією голлівудської актриси Міли Куніс, передають Патріоти України у березні 2020 року.

Нещодавно Ірина закінчила Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича з червоним дипломом.

Цікаво, що 36-річна Міла Куніс – зірка фільму "Чорний лебідь" – теж народилася в Чернівцях. Сім'я Куніс емігрувала в США в 1991 році, коли Мілі виповнилося тільки 7 років.

Варто відзначити, що, незважаючи на феноменальну схожість і спільні корені, Ірина Рачинська не є родичкою Міли Куніс. Хоча навряд чи б хтось зміг розрізнити дівчат, якби побачив їх на вулиці разом.

Ірина Рачинська (праворуч)

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...