З архіву ПУ. Маленька дівчинка вибухнула нецензурною лайкою на весь супермаркет (відео)

У мережі розкритикували сім'ю маленькою грубіянки за погане виховання.

В одному з супермаркетів Харкова влітку 2020 року стався незвичайний інцидент: маленька дівчинка вибухнула лайкою на весь магазин. Скандальний відеоролик, який зняли на відео очевидці, можна подивитися на Telegram-каналі "Український Діалог", передають Патріоти України.

Що стало причиною інциденту, невідомо. На відео дівчинка у сукні у віці приблизно 5-6 років в сильному обуренні кидається з одного боку в інший і голосно лається. "Іра не може спокійно взяти воду", - кричить дитина, після чого починає голосно матюкатися. Батьків поблизу не спостерігається. Решта покупців в шоці дивляться на те, що відбувається.

Інцидент, ймовірно, стався недавно. На дівчинці надіта медична маска для захисту від коронавіруса.

"Батьки відмовилися купувати дівчинці вкусняхи, і понеслася лайка", - припустили в мережі причину конфлікту. Коментатори розкритикували сім'ю маленькою грубіянки за погане виховання: "Інтелігентна родина, мабуть". "Вся в тата", - жартує один з користувачів соцмережі. "Ось тому при дітях не можна матюкатися", - відзначили в коментарях.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...